Ontwikkelingen

Mijn
leerdoelen

Op de pagina’s van de leerdoelen zijn diepgaandere omschrijvingen, methodes en bewijzen te vinden over het desbetreffende onderwerp.

GA4

Google Analytics

Web data analyse

Diensten voor webanalyse om statistieken te verzamelen, waarmee gebaseerd op data websites verbeterd kunnen worden.

SEO

SEO

ONLINE VINDBAARHEID

Het verbeteren van een website, met als doel hogere posities te krijgen in de organische zoekresultaten van zoekmachines.

WEB

Web Development

PROGRAMEER TALEN

Web development is een verzamelnaam die wordt gebruikt voor alles wat met het realiseren van een website te maken heeft.

Leerdoel 1

Aan het eind van de minor ben ik in staat Google Analytics eigenhandig toe te passen op eigen gemaakte websites en deze te kunnen analyseren met de bijbehorende tools.

Aanvullende diensten

Leerdoel 2

Na deze minor is mijn kennis op het gebied van SEO (en eventueel SEA) zodanig gegroeid zodat ik weet hoe ik dit optimaal kan toepassen om mijn websites te verbeteren.

Leerdoel 3

Naast mijn huidige kennis omtrent HTML & CSS wil ik deze minor de talen JavaScript en PHP leren, om vervolgens toe te kunne passen op mijn eigen projecten.

Aanvullende diensten

Professioneel leerdoel

Tijdens de projecten van deze minor ga ik mij richten op het gebied van management en planning. Met een Scrum aanpak en Azure Devops verdiep ik mij in het plannen en werken met sprints.

Aanvullende diensten